foto

Rickie Castaneda

  • nar. 1.8.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Christmas Stars (TV film)
Magical Christmas Shoes (TV film)
The Christmas Chalet (TV film)
2017 Vánoční okouzlení (TV film)
2015 Merry Matrimony (TV film)
2014 One Starry Christmas (TV film)
2013 Christmas Star (TV film)
2012 Naughty or Nice (TV film)
2011 Christmas Magic (TV film)
Jmelí nad Manhattanem (TV film)
Vánoční kauza (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky