foto

Kent Williams

  • nar. 27.12.1950 (68 let)
    Harlem, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mind Morgue
1995 Dokonalá švagrová (TV film)
1994 Smrt v dohledu
Zemři se mnou (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
Rubdown (TV film)
1988 Leap of Faith (TV film)
Soukromý pozemek (TV film)
1987 Ray's Male Heterosexual Dance Hall
1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
1985 Murder: By Reason of Insanity (TV film)
1984 More Than Murder (TV film)
1983 Murder Me, Murder You (TV film)
Válečné hry
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
1981 Bezvýznamná smrt (TV film)
Bláznivá dálnice
1980 Act of Love (TV film)
Tlukot srdce
1979 Blízcí příbuzní
Čas po čase
1976 Orel přistál
1971 Homecoming: A Christmas Story, The (TV film)

TV seriály

1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Terminal (S07E23)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Psáno na zdi (S07E12)
1990 Sydney (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace