foto

Bernard Freyd

  • nar. 17.7.1939 (80 let)
    Strasbourg, Bas-Rhin, Alsace, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Garçon d'orage, Le (TV film)
Maintenant ou jamais (TV film)
1995 Brennendes Herz
1994 Elles n'oublient jamais
1993 Dame de lieudit, La (TV film)
Gueule d'atmosphère
1992 Enfants du naufrageur, Les
Un flic pourri (TV film)
Un été glacé (TV film)
1991 Arthur Rimbaud - Une biographie
Des cadavres à la pelle (TV film)
Děti vlků (TV film)
Mayrig
Transit
1990 Autrichienne, L'
Déjeuner de Sousceyrac, Le (TV film)
Mado, poste restante
Prohnilí proti prohnilým
1989 Jour après jour
À corps et à cris (TV film)
1988 Pošlete housle
Rats de Montsouris, Les (TV film)
1987 Samotář
Žolík
1986 Douce France
Léon Blum à l'échelle humaine (TV film)
Pozor, bandité!
Rudá zóna
États d'âme
1985 L'homme de pouvoir (TV film)
Le transfuge
Mystère Alexina, Le
Sedmá velmoc
Šílená láska
1984 Ave Maria
Tartuffe
1983 Jménem mých blízkých
Pablo est mort (TV film)
1982 Práskač
1981 Hluboké vody
Le 28 mars, 20 heures... (TV film)
Portrait d'un inconnu (TV film)
1977 A. Constant
1975 Histoire de Paul
Lily, aime-moi
1955 Série noire

TV seriály

2008 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Sous les vents de Neptune (E01)
2000 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Pour l'exemple (S06E03)
1997 Vérité oblige (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
Refuge, Le (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
Jalna (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
Mayrig (TV seriál)
Velké vlny (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Les Hordes (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Stíny včerejška (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)
1988 Nouveaux chevaliers du ciel, Les (TV seriál)
1985 Au nom de tous les miens (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Pas de vieux os (E13)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)
1981 Guerre en pays neutre (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2009 La Voie du Chat (TV film)
2007 Mississippi - ol' man river - vyp.
1995 Tuntemattoman miehen muotokuva
Un siècle d'écrivains (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky