foto

Wichard von Roell

  • nar. 20.4.1937 (82 let)
    Kolberg, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
Wilsberg - Mundtot (TV film)
2011 Samba Lolek Jr (studentský film)
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
1998 Meschugge
Tatort - Bildersturm (TV film)
1997 Das Erste Semester
Felix - Ein Freund fürs Leben (TV film)
1991 Sisi und der Kaiserkuß
1990 Alles im Griff (TV film)
Der Neue Mann (TV film)
1986 Wenn schon - denn schon (divadelní záznam)
1984 Sprinter, Der
1982 Zwei Tote im Sender und Don Carlos im Pogl (TV film)
1981 Spot oder Fast eine Karriere, Der (TV film)
1975 Berlinger
1972 Die Vorstandssitzung oder wie man zwei Fliegen mit einer Klappe schlägt
1971 Messe der erfüllten Wünsche, Die (TV film)
1968 Söhne, Die (TV film)

TV seriály

2012 Die LottoKönige (TV seriál)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
1995 Corinna (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Kanal fatal (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1982 Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Klimbim (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Dokumentární

1979 Tortur mit Torte - Wie macht man Klimbim und anderen Tingeltangel? (TV film)

Host

TV pořady

2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1976 Plattenküche (TV pořad)
1973 Peters Bastelstunde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace