foto

Ted Dykstra

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 The Deaths of Chet Baker
2008 Angličan (TV film)
2003 Nezdolné město (TV film)
2002 Black Swan
1999 Skutečně vražda? (TV film)
1995 Bach's Fight for Freedom
1994 Lehký klam
Život s Billym (TV film)
1992 Obří kroky
1990 Kissing Place (TV film)
1989 Final Notice (TV film)
1986 Chlapec v modrém
1985 Home Free (TV film)
The Cuckoo Bird (TV film)
1980 Amber Waves (TV film)

TV seriály

2017 Království (TV seriál)
Playing with Fire (S04E04)
Orphan Black (TV seriál)
To Right the Wrongs of Many (S05E10)
One Fettered Slave (S05E09)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
What Peter Can Live Without (S01E09)
Measure of Disorder (S01E07)
The Crucible (S01E06)
další epizody (7)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Cocktail Bunny (E11)
Lying Pig (E10)
Safety Canary (E09)
další epizody (7)
2002 Robobrouk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace