foto

Jiří Veselý

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Případ pro rybáře (TV film)
2010 Škola princů (TV film)
2009 Láska rohatá (TV film)
2007 Operace Silver A (TV film)
Tři životy (TV film)
2005 Anděl Páně
Psí kus (TV film)
2003 Vrah jsi ty! (TV film)
2002 Lišák (TV film)
Černá slečna, slečna Černá (TV film)
2001 Vohnice a Kiliján (TV film)
1998 Jak se Matěj učil čarodějem (TV film)
1994 Bezvousák a princezna Kamila (TV film)
Duhová hora (TV film)
Pohádka o splněných přáních (TV film)
1993 Pohádka o věrnosti (TV film)
Pozůstalost (TV film)
1992 Klíček ke štěstí (TV film)
Tři dary lásky (TV film)
1991 Domácí představení (TV film)
Kosmická čarodějnice v Čeboni (TV film)
Společenská hra (TV film)
1990 Princezna Hyacinta a tříhlavý drak (TV film)
1988 Libeňský čaroděj (TV film)
Pouťová pohádka (TV film)
1987 Kde bydlí štěstí (TV film)
1986 Ahoj sídliště (TV film)
O štěstí a kráse (TV film)
Rubínová pohádka (TV film)
1985 Několik životů (TV film)
Perly a růže (TV film)
1984 Rubikova kostka (TV film)
Této noci v tomto vlaku (TV film)
Tři princezny tanečnice (TV film)
Čarovná rybí kostička (TV film)
1983 Takový talent (TV film)
1982 Brácho, nespleť to! (TV film)
Žlutý kvítek (TV film)
1980 Zlatý náhrdelník (TV film)
1976 Panenka z vltavské tůně (TV film)
1975 Čertova nevěsta (TV film)

TV seriály

2007 Škola Na Výsluní (TV seriál)
Konec školy (E13)
Výlet (E12)
Křupky Danda (E11)
další epizody (13)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer navrátilce V. (S02E08)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Případ konstruktivní pesimistky (E10)
Pravdivá lež (E09)
Smrt na inzerát (E08)
další epizody (7)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)
Opět pohromadě (E06)
První láska (E05)
Rodinné trampoty (E04)
další epizody (6)
1988 Strom pohádek (TV seriál)
Divoké labutě (E04)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Škola Na Výsluní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky