foto

Fred Düren

  • nar. 12.2.1928 (92 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Ende der Unschuld (TV film)
1990 Monolog für einen Taxifahrer
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
1986 Käthe Kollwitz
1985 Die Grünstein-Variante
Schimmelreiter, Der (TV film)
1983 Der Aufenthalt
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der Mann aus Jena (TV film)
Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film)
1980 Das Rad (TV film)
Levins Mühle
Sólo pro Sunny
U temného moře na temném pobřeží (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
1977 Auftrag für M & S (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
1975 Dva zločiny (TV film)
Ta, která přežila (TV film)
1974 Das letzte Wort (TV film)
Kabale und Liebe (TV film)
Orfeus v podsvětí
1972 Elixíry ďábla
1971 Der kleine und der große Klaus (TV film)
Goya
Junger Mann (TV film)
1970 Anlauf (TV film)
Junge Frau von 1914 (TV film)
Netzwerk
1968 Schüsse unterm Galgen
1966 Ztracený anděl
1964 Fliegende Holländer, Der
Preludio 11
Za mnou, holoto!
1962 Minna von Barnhelm
Pevnost na Rýně
1961 Die heilige Johanna von Amerika (TV film)
Die letzte Nacht (TV film)
1960 Hatifa
Kdo se směje naposled
Pět nábojnic
Přežil jsem svou smrt
Toter Winkel (TV film)
1959 Sie nannten ihn Amigo
1958 Píseň námořníků
Tilman Riemenschneider
1957 Sheriff Teddy
Spielbank-Affäre
1955 Lékař z Heilbronnu

TV seriály

1976 Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
2,5 Karat (E41)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)

Dokumentární

1969 Engel im Visier, Der (TV film)
1958 Mutter, Die
1955 Friedrich Schiller

Divadelní záznam

1989 Egmont (divadelní záznam)
1985 Torquato Tasso (divadelní záznam)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)
1965 Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)
1963 Der Kirschgarten (divadelní záznam)
1958 Der Herr aus Zürich (divadelní záznam)
1957 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1954 Hirse für die Achte (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky