foto

Michael Kehlmann

  • nar. 21.9.1927
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 1.12.2005 (78 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Ringe des Saturn, Die (TV film)
1991 Heldenfrühling
1990 Meister des jüngsten Tages, Der (TV film)
1986 Tatort - Pension Tosca oder Die Sterne lügen nicht (TV film)
1985 Flucht ohne Ende (TV film)
1983 Gegenlicht (TV film)
Mich wundert, daß ich so fröhlich bin (TV film)
1982 Heiße Herz, Das (TV film)
1981 Quartett bei Claudia (TV film)
Tarabas (TV film)
1980 Die weiße Stadt (TV film)
Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1974 Nichts als Erinnerung (TV film)
1972 Galgentoni (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
Chopin-Express (TV film)
1970 Mit sich allein (TV film)
1969 Das Trauerspiel von Julius Caesar (TV film)
Dorf ohne Männer, Ein (TV film)
Ende eines Leichtgewichts (TV film)
1968 Madame Legros (TV film)
1967 Bericht eines Feiglings (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
Nur kein Cello (divadelní záznam)
Umsonst (TV film)
1966 Flieger Ross (TV film)
Porträt eines Helden (TV film)
Rette sich, wer kann oder Dummheit siegt überall (TV film)
1965 Radetzkymarsch (TV film)
1964 Der Talisman (TV film)
Die Verbrecher (TV film)
Don Juan oder Die Liebe zur Geometrie (TV film)
Geschichten aus dem Wienerwald (TV film)
Sergeant Dower muß sterben (TV film)
1963 Der Bockerer (TV film)
Der grüne Kakadu
Grotte, Die (TV film)
Tod eines Handlungsreisenden (TV film)
1962 Das Leben beginnt um acht
Die Besessenen (TV film)
Die Großherzogin von Gerolstein (TV film)
Jux will er sich machen, Einen (TV film)
1961 Der jüngste Tag (TV film)
Er ging an meiner Seite (TV film)
Jack Mortimer (TV film)
1960 Brücke des Schicksals, Die
Der eingebildete Kranke (TV film)
Fährten (TV film)
1959 Johanna aus Lothringen (TV film)
Kasimir und Karoline (TV film)
Land, das meine Sprache spricht (TV film)
1958 Das Lächeln der Gioconda (TV film)
1957 Der verschwundene Graf (TV film)
Die Dreigroschenoper (TV film)
Monsieur Lamberthier (TV film)
1955 Die Dynastie hat Ausgang (TV film)
Falsch verbunden (divadelní záznam)
La Brige und das Gesetz (TV film)

TV seriály

1980 Felix und Oskar (TV seriál)
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1959 Es gibt immer drei Möglichkeiten (TV seriál)

Dokumentární

1995 Verbrechen, die Geschichte machten

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Ringe des Saturn, Die (TV film)
1990 Meister des jüngsten Tages, Der (TV film)
1986 Tatort - Pension Tosca oder Die Sterne lügen nicht (TV film)
1985 Flucht ohne Ende (TV film)
1983 Mich wundert, daß ich so fröhlich bin (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1969 Dorf ohne Männer, Ein (TV film)
1967 Kurzer Prozeß (TV film)
Umsonst (TV film)
1965 Radetzkymarsch (TV film)
1960 Brücke des Schicksals, Die
1959 Land, das meine Sprache spricht (TV film)
1955 Die Dynastie hat Ausgang (TV film)
1952 Abenteuer in Wien

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1987 '38
1985 Flucht ohne Ende (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1980 Die weiße Stadt (TV film)
1953 Einmal keine Sorgen haben

Dokumentární

2011 Qualtinger

TV pořady

1953 Tele-Brettl (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1969 Dorf ohne Männer, Ein (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace