foto

Rolf A. Wilhelm

  • nar. 23.6.1927
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 17.1.2013 (85 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1996 Kommissar Klefisch - Vorbei ist vorbei (TV film)
1992 Ringe des Saturn, Die (TV film)
1991 Loriots Pappa ante Portas
Stein und Bein (TV film)
1990 Rosamunde
Sukkubus - den Teufel im Leib
1988 Ödipussi
1987 Es geigt sich was (TV film)
1985 Flucht ohne Ende (TV film)
Hochzeit (TV film)
1982 Doktor Faustus
1981 Tarabas (TV film)
Tipfehler (TV film)
1980 Die weiße Stadt (TV film)
Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
Ze života loutek (TV film)
1979 Wunderbaren Jahre, Die
1978 Sachrang (TV film)
1977 Abelard
Die Jugendstreiche des Knaben Karl
Hadí vejce
Unordnung und frühes Leid
1975 Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
1974 Als Mutter streikte
Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
1973 Alle lieben Célimare (TV film)
Das fliegende Klassenzimmer
1972 Betragen ungenügend!
Die Lokalbahn (TV film)
1971 Der scharfe Heinrich - Die bumsfidelen Abenteuer einer jungen Ehe
Die Lümmel von der ersten Bank – 6. Teil: Morgen fällt die Schule aus
Überall ist Wunderland - Erinnerungen an Joachim Ringelnatz (TV film)
1970 Glöcklein unterm Himmelbett, Das
Mein Freund Harvey (TV film)
1969 Ludwig auf Freiersfüßen
1968 Das Spiel von Liebe und Zufall (TV film)
1967 Ein Genie wird leicht verkannt (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
Paukenspieler, Der
Pohani z Kummerowa
Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Grieche sucht Griechin
Halunken-Spelunke - Eine vergnügte Geschichte mit viel Musik, Die (TV film)
Onkel Filser - Allerneueste Lausbubengeschichten
1965 Acht Stunden Zeit (TV film)
Die schwedische Jungfrau
Krev Wälsungů
Radetzkymarsch (TV film)
Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
1964 Bericht von den Inseln (TV film)
Kennwort... Reiher
Lausbubengeschichten
Tonio Kröger
1963 Barras heute
Don Juan kommt zurück (TV film)
Ferien vom Ich
Scotland Yard jagt Dr. Mabuse
Tod eines Handlungsreisenden (TV film)
1962 Anatol (TV film)
Das schwarz-weiß-rote Himmelbett
Julie, ty jsi kouzelná
Jux will er sich machen, Einen (TV film)
1961 Der jüngste Tag (TV film)
Diesmal muß es Kaviar sein
Es muß nicht immer Kaviar sein
Ruf der Wildgänse
Via Mala
Zeit des Glücks (TV film)
1960 Das Erbe von Björndal
Der Schleier fiel
Der eingebildete Kranke (TV film)
Don Carlos
Schick deine Frau nicht nach Italien
Zornigen jungen Männer, Die
1959 Die Feuerrote Baronesse
Heimat, deine Lieder
Kasimir und Karoline (TV film)
Věčně zpívají lesy
1958 Die grünen Teufel von Monte Cassino
1957 Illusionen (TV film)
1956 Die Tochter des Brunnenmachers (TV film)
Protože jsi chudý, musíš dříve zemřít
Smaragden - Geschichte (TV film)
1955 Jednotka 08/15 - Ve vlasti
Jednotka 08/15 - Ve válce
Madame Aurélie (TV film)
1954 Das Phantom des großen Zeltes

TV seriály

1984 Heiße Wickel - kalte Güsse (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Sherlock Holmes (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Divadelní záznam

1968 Das Veilchen (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Falsche Spuren (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky