foto

Leslie Carlson

  • nar. 24.2.1933
    Mitchell, South Dakota, USA
  • zem. 3.5.2014 (81 let)
    Toronto, Ontario, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pytel kostí (TV film)
2010 Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
2007 Your Beautiful Cul de Sac Home
2005 Looking for Angelina
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 Sníh (TV film)
Tyranosarie (TV film)
2002 Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
2001 Bailey's Mistake (TV film)
Přístav (TV film)
Short6
Ukradený zázrak (TV film)
2000 Camera
Harlanská válka (TV film)
Jdi za svou hvězdou (TV film)
Stopy vraha
Stříbrný muž
The Last Debate (TV film)
1999 Strom splněných přání
1996 Beyond the Call (TV film)
Cesta Měsíčního svitu (TV film)
1995 Kouzelná skříňka (TV film)
Young Again
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
Popínavé květy (TV film)
Už to není dítě (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Impolite
Jedeme k babičce (TV film)
1991 Girl from Mars, The (TV film)
K2
1990 Tanec řetězů
1989 Hledání zázraků (TV film)
Zpívání
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Chytrák
Rolling Vengeance
1986 Moucha
Unnatural Causes (TV film)
1984 That's My Baby!
1983 Mrtvá zóna
Videodrom
Vánoční příběh
1982 Shocktrauma (TV film)
1981 Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
July Group, The (TV film)
Lekce lásky
Nevhodné informace
1980 Mr. Patman
Nic osobního
1979 Lost and Found
1978 Hazardní hra
1977 Deadly Harvest
Love at First Sight
Raku Fire
Who Has Seen the Wind
1976 Shoot
1974 Deedee (TV film)
Deranged
Lon McQ
Černé Vánoce
1973 The Hard Part Begins
Znak Neptuna

TV seriály

2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pátrání po duchovi (S06E07)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Table for Fae (S02E15)
Rookie Blue (TV seriál)
Holka na zavolání (S03E08)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Takoví jste byli (S01E09)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Kouzlo venkova (S03E14)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Medvědí rodinka (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Astronaut Dreams (E03)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Dárce (S02E02)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Zelení mužíčkové (S02E01)
Znovuzrozený (S01E22)
1992 Highlander (TV seriál)
Deadly Medicine (S01E08)
Free Fall (S01E05)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Dreamer of Dreams (S02E10)
1990 Broken Badges (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Sara's Homecoming (S02E01)
Malcolm and the Baby (S01E08)
Aunt Abigail's Beau (S01E07)
další epizody (6)
Mom P.I. (TV seriál)
Scales of Justice (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Cesta na druhý břeh (S05E21)
1989 Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Daltonova matka (S04E08)
1988 Murphy's Law (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Hunters (S03E04)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 Custard Pie (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
Sidestreet (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky