foto

Alan Sharp

  • nar. 12.1.1934
    Alyth, Perth and Kinross, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 8.2.2013 (79 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Ben Hur (TV film)
2008 Děkan Spanley
2006 Mstitel (TV film)
2004 Napravitelné chyby (TV film)
Přítel z mládí (TV film)
2002 Stroj rajské pohody (TV film)
1998 Básník (TV film)
1995 Rob Roy
1994 Betrayed by Love (TV film)
1993 Poslední úkol (TV film)
1991 Operace Žralok (TV film)
1990 Love and Lies (TV film)
Padlý anděl (TV film)
1989 Edge, The (TV film)
1985 Little Treasure
1983 Ostermanův víkend
1982 Coming Out of the Ice (TV film)
1977 Alej zatracení
1975 Noc postupuje
1974 Dva klobouky
1972 Ulzanův nájezd
1971 Last Run, The
Muž na výpomoc

TV seriály

2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1985 Little Treasure

Herecká filmografie

TV seriály

1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace