foto

Elfriede Kuzmany

  • nar. 29.9.1915
    Rokitnitz, Rakousko-Uhersko
  • zem. 17.7.2006 (90 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Eine Herzensangelegenheit (TV film)
1996 Die Nacht hat 17 Stunden (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah (TV film)
1995 Špinavé peníze (TV film)
1992 Das kleine Gespenst
1991 Erfolg
Schönste Liebesgeschichte des Jahrhunderts, Die (TV film)
1987 Drohung bei Mondlicht (TV film)
1983 Dies rigorose Leben
1982 Erbin, Die (TV film)
1980 Gospodjica
Kaninchen im Hut und andere Geschichten mit Martin Held (TV film)
1976 Sonntagsgeschichten (TV film)
Sternsteinhof
1974 See, Die (TV film)
1972 Nachsaison (TV film)
1971 Tiefe blaue See (TV film)
1970 Königin Christine (TV film)
1969 Totentanz (TV film)
1968 An Einzeltischen (TV film)
Das Veilchen (divadelní záznam)
Madame Legros (TV film)
1967 Der Kreidegarten (TV film)
Kapitän Brassbounds Bekehrung (TV film)
1966 Elektra (TV film)
1965 Cyprienne oder Lassen wir uns scheiden! (TV film)
Ein Abschiedsgeschenk (TV film)
1964 Bericht von den Inseln (TV film)
Kennwort... Reiher
1963 Maria Stuart (TV film)
1962 Das schwarz-weiß-rote Himmelbett
Ihr gehorsamer Diener (TV film)
1961 Zeit des Glücks (TV film)
Zwischen den Zügen (TV film)
1960 Fährten (TV film)
1959 Dame Kobold (TV film)
Johanna aus Lothringen (TV film)
1958 Androklus und der Löwe (TV film)
1957 Don Carlos (TV film)
Ein Fremder kam ins Haus (TV film)
Fernamt, bitte! (TV film)
1955 Admiral Bobby (TV film)
1952 Dům života
1950 Der fallende Stern
1939 Hotel Sacher

TV seriály

1988 Bertinis, Die (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Bas-Boris Bode - Der Junge, den es zweimal gab (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Notsignale (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
FBI - Francesco Bertolazzi investigatore (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky