foto

Christina Schollin

  • nar. 26.12.1937 (82 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Scener ur ett kändisskap
1986 De två saliga (TV film)
1982 Fanny a Alexandr
1979 Linus eller Tegelhusets hemlighet
1978 Dante - akta're för Hajen!
1975 Garaget
1970 Song of Norway
1967 Tofflan
1966 Ormen
1964 Käre John
1962 Nils Holgersson
1961 Änglar, finns dom?
1960 Kärlekens decimaler
1959 Raggare!
1956 Swing it, fröken!

TV seriály

2019 Panik i tomteverkstan (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
1998 Jobbet och jag (TV seriál)
1997 Irma och Gerd (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky