foto

Christina Schollin

  • nar. 26.12.1937 (81 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Fanny a Alexandr
1966 Ormen
1962 Nils Holgersson
1959 Raggare!
1956 Swing it, fröken!

TV seriály

2011 Most (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
1998 Jobbet och jag (TV seriál)
1997 Irma och Gerd (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace