foto

Chariklia Baxevanos

  • nar. 15.3.1936 (84 let)
    Curych, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Geschichten aus der Heimat - Ein Kerl wie Samt und Seide (TV film)
1990 Zwiebeln und Butterplätzchen
1988 Trouble im Penthouse (TV film)
1984 Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)
1983 Das Traumschiff - Das Kleid/Der Simulant/Kilimandscharo (TV film)
1982 Es muß ja nicht der erste sein (TV film)
1981 Streichquartett (TV film)
1973 So'n Theater (TV film)
1970 Die Preußen kommen (TV film)
Die vertagte Nacht (TV film)
1969 Der Geizige (TV film)
Dorf ohne Männer, Ein (TV film)
Sturm im Wasserglas (TV film)
1966 Feine Herrschaften (TV film)
1965 Champagnerlily (TV film)
Vor Nachbarn wird gewarnt (TV film)
1964 Bei Tag und Nacht (TV film)
Kammerjungfer (TV film)
1963 Ich liebe dich (TV film)
Mamselle Nitouche (TV film)
1962 Forever My Love - a.z.
1960 Der eingebildete Kranke (TV film)
1959 Abschied von den Wolken
Im sechsten Stock (TV film)
Meine Tochter Patricia
Was eine Frau im Frühling träumt
1958 Eva küßt nur Direktoren
Hoch klingt der Radetzkymarsch
Liebelei (TV film)
Majestät auf Abwegen
1957 Die Unentschuldigte Stunde
Die liebe Familie (TV film)
Ein Stück vom Himmel
Sedm let neštěstí
Sissi, císařovnina osudová léta
Von allen geliebt
1956 Bademeister Spargel
Manöverball
Musikparade
1955 Mozart
1953 Franz Schubert
1952 Schäm' dich, Brigitte!

TV seriály

1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1982 Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1973 Algebra um acht (TV seriál)
1972 Novellen aus dem wilden Westen (TV seriál)
1967 Verräter (TV seriál)

Dokumentární

1980 Kandidát

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky