foto

Thomas Barbusca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Big Time Adolescence
2018 Pátrání
2016 Middle School: The Worst Years of My Life
2015 Real Onigokko
2014 Last Time You Had Fun, The

TV seriály

2019 Chad (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Schooled (TV seriál)
I, Mellor (E04)
2018 Champaign ILL (TV seriál)
The Kids Are Alright (TV seriál)
Valentine's Day (E13)
Show Boat (E10)
Microwave (E03)
The Mick (TV seriál)
The Graduate (S02E20)
The Dance (S02E19)
The Car (S02E18)
další epizody (11)
2017 One Day at a Time (TV seriál)
Pride & Prejudice (S01E11)
Hold, Please (S01E07)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
The Mick (TV seriál)
The Divorce (S02E09)
The Teacher (S02E08)
The Homecoming (S02E07)
další epizody (26)
2016 Preacher (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Resident Advisors (TV seriál)
Motivational Speaker (E04)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (7)
American Horror Story (TV seriál)
Dočká se pomsty (S05E10)
Touží po pomstě (S05E09)
Pokojová služba (S05E05)
Shameless (TV seriál)
Tell Me You F**King Need Me (S05E07)
Liga snů (TV seriál)
The Bully (S07E05)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
The Bicycle Thieves (E05)
Kirby Buckets (TV seriál)
Anger Management (TV seriál)
Charlie Gets Trashed (S02E72)
Chirurgové (TV seriál)
Strach z neznáma (S10E24)
Není cesty zpět (S10E21)
Jsem v tom sama (S10E20)
další epizody (5)
2013 Clarence (TV seriál)
Sam & Cat (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
About a Boy Scout (E20)
Nová holka (TV seriál)
Winstonovy narozeniny (S02E24)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Únos - 2. část (S03E02)
2012 Úplně normální (TV seriál)
The XY Factor (E10)

Host

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace