foto

Thomas Barbusca

  • nar. 3.3.2003 (17 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 North Hollywood
2019 Big Time Adolescence
2018 Pátrání
2016 Middle School: The Worst Years of My Life
2015 Riaru Onigokko
2014 Last Time You Had Fun, The

TV seriály

2020 Solar Opposites (TV seriál)
Schooled (TV seriál)
Boy Bands (S02E11)
2019 Chad (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Schooled (TV seriál)
Beanie Babies (S02E10)
The Pokémon Society (S02E09)
Kick Like a Girl (S02E04)
další epizody (5)
2018 Champaign ILL (TV seriál)
The Kids Are Alright (TV seriál)
Valentine's Day (E13)
Show Boat (E10)
Microwave (E03)
Teta Mick (TV seriál)
The Graduate (S02E20)
The Dance (S02E19)
The Car (S02E18)
další epizody (11)
2017 Den za dnem (TV seriál)
Pride & Prejudice (S01E11)
Hold, Please (S01E07)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Teta Mick (TV seriál)
The Divorce (S02E09)
The Teacher (S02E08)
The Homecoming (S02E07)
další epizody (26)
2016 Preacher (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Léto k nepřežití: První den v táboře (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (7)
Resident Advisors (TV seriál)
Motivational Speaker (E04)
American Horror Story (TV seriál)
Dočká se pomsty (S05E10)
Touží po pomstě (S05E09)
Pokojová služba (S05E05)
Shameless (TV seriál)
Tell Me You F**King Need Me (S05E07)
Liga snů (TV seriál)
The Bully (S07E05)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
The Bicycle Thieves (E05)
Kirby Buckets (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie zavalený odpadky (S02E72)
Chirurgové (TV seriál)
Strach z neznáma (S10E24)
Není cesty zpět (S10E21)
Jsem v tom sama (S10E20)
další epizody (5)
2013 Clarence (TV seriál)
Sam & Cat (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
About a Boy Scout (E20)
Nová holka (TV seriál)
Winstonovy narozeniny (S02E24)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Únos - 2. část (S03E02)
2012 Úplně normální (TV seriál)
The XY Factor (E10)

Host

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)