foto

Heini Göbel

  • nar. 15.5.1910
    Frankfurt nad Mohanem, Německá říše
  • zem. 24.9.2009 (99 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Das Superweib
1984 Zinsen des Ruhms (TV film)
1983 Martin Luther (TV film)
Wie es geschah (TV film)
1975 Die Medaille (TV film)
1974 Maß für Maß (divadelní záznam)
1972 Ferdy und Ferdinand (TV film)
Friß, Pappi, friß! (TV film)
Herr Soldan hat keine Vergangenheit (TV film)
Im bayerischen Stil (TV film)
1971 Das große Projekt (TV film)
1969 Bleibe lasse (TV film)
Der Rückfall (divadelní záznam)
Mamsell Nitouche (TV film)
1968 Im Dickicht der Städte (TV film)
Kinder des Schattens (TV film)
1967 Bäume sterben aufrecht (TV film)
Die Voruntersuchung (divadelní záznam)
1966 Der Fall Jeanne d'Arc (TV film)
1965 Dichter Nebel (TV film)
Und nicht mehr Jessica (TV film)
1964 Der Komödienstadel - Die Entwicklungshilfe (divadelní záznam)
In der Sache J. Robert Oppenheimer (TV film)
Leonce und Lena (TV film)
1963 Amphitryon 38 (TV film)
Antonius und Cleopatra (TV film)
Den Tod in der Hand (TV film)
Die zwölf Geschworenen (TV film)
Tote zahlen keine Steuern (TV film)
1962 Affäre Blum (TV film)
Feuertreppe, Die (TV film)
Wenn die Musik spielt am Wörthersee
1961 Der Fall Winslow (TV film)
1960 Můj spolužák
Oh, diese Bayern!
1959 Most
1958 Der Schinderhannes
Hospoda ve Spessartu
1957 Heiraten verboten
Herrscher ohne Krone
Maya
Noc, ve které přišel ďábel
1956 Der Fächer (TV film)
Der eingebildete Doktor
Heinzelmännchen, Die
Kitty a velký svět
Protože jsi chudý, musíš dříve zemřít
Wo der Wildbach rauscht
1955 Gestatten, mein Name ist Cox
Ich weiß, wofür ich lebe
Poslední štace
Revisor, Der (TV film)
Schneeweisschen und Rosenrot
1954 Dein Mund verspricht mir Liebe
Der Engel mit dem Flammenschwert
Die verschwundene Miniatur
Jedem die Seine (divadelní záznam)
Jeden die Seine (TV film)
Meines Vaters Pferde, 2. Teil: Seine dritte Frau
Ohňostroj
Žena dneška
1953 Geschiedene Frau, Die
Solange Du da bist
Zwerg Nase
1952 Das letzte Rezept
Ich heiße Niki
Velké pokušení
1951 Das seltsame Leben des Herrn Bruggs
1950 Aufruhr im Paradies
Zwei in einem Anzug
1949 Nach Regen scheint Sonne
1945 Die Schenke zur ewigen Liebe

TV seriály

1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1967 Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Familie Hansen (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
Slim Callaghan greift ein (TV seriál)
Unsere große Schwester (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)
1954 Die Galerie der großen Detektive (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)
1953 Des Feuers Macht

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace