foto

David Herrington

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Death Valley
2014 E.M.S.
2013 Fighting for Freedom
2009 Trosečníci (TV film)
2008 Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
2006 Náhodný svědek (TV film)
Záhadný dům (TV film)
2005 Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 Vezmi mě domů (TV film)
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
2002 Dvě na jednoho
Krutý verdikt (TV film)
Krvavý rozsudek (TV film)
2001 Jenifer (TV film)
Největší riziko (TV film)
2000 Color of Friendship, The (TV film)
1994 Rukojmím na jeden den (TV film)
1992 Vražedné sliby (TV film)
1990 Common Ground (TV film)
1986 A Deadly Business (TV film)
Judgment in Stone, A

TV seriály

2018 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
A Heart of Darkness (S03E08)
A Window Into an Empty Room (S03E06)
2017 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
By the Light of Dawn (S02E10)
2016 Frontier (TV seriál)
The Gallows (S01E06)
The Disciple (S01E05)
Wolves (S01E04)
další epizody (6)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Meet the New Beast (S04E11)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Pravda bolí (S04E20)
Ztráty a nálezy (S04E18)
Instinkt (S04E15)
další epizody (5)
2012 Kurýr (TV seriál)
Rošáda (S01E10)
Město lásky (S01E09)
Žraloci a malé ryby (S01E08)
další epizody (5)
2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Svědectví (S03E12)
Živí mrtví (S03E10)
Čtyřicáté patro (S03E08)
další epizody (6)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
1999 Hoop Life, The (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace