foto

David Herrington

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 The Chris Watts Story (TV film)
2019 The NXIVM Cult: A Mother's Nightmare (TV film)
2015 Death Valley
2014 E.M.S.
2013 Fighting for Freedom
2009 Trosečníci (TV film)
2008 Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
2006 Náhodný svědek (TV film)
Záhadný dům (TV film)
2005 Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 Vezmi mě domů (TV film)
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
2002 Dvě na jednoho
Krutý verdikt (TV film)
Krvavý rozsudek (TV film)
2001 Jenifer (TV film)
Největší riziko (TV film)
2000 The Color of Friendship (TV film)
1994 Rukojmím na jeden den (TV film)
1992 Vražedné sliby (TV film)
1990 Common Ground (TV film)
1986 A Deadly Business (TV film)
Judgment in Stone, A

TV seriály

2018 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
Procházka v temnotě (S03E08)
Okno do prázdného pokoje (S03E06)
2017 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Do světla úsvitu (S02E10)
2016 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Šibenice (S01E06)
Učedník (S01E05)
Vlci (S01E04)
další epizody (6)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Nové zvíře (S04E11)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Pravda bolí (S04E20)
Ztráty a nálezy (S04E18)
Instinkt (S04E15)
další epizody (5)
2012 Kurýr (TV seriál)
Rošáda (S01E10)
Město lásky (S01E09)
Žraloci a malé ryby (S01E08)
další epizody (5)
2011 Nikita (TV seriál)
Covenant (S01E17)
Skladiště 13 (TV seriál)
Svědectví (S03E12)
Živí mrtví (S03E10)
Čtyřicáté patro (S03E08)
další epizody (6)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2005 Pohřešovaní (TV seriál)
A Death in the Family (S03E13)
Sisterhood (S03E12)
Patient X (S03E11)
další epizody (17)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
Deep Cover (S02E14)
Truth or Dare: Part 2 (S02E13)
Truth or Dare: Part 1 (S02E12)
další epizody (17)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Father Figure (S01E15)
Basic Training (S01E14)
White Whale (S01E13)
další epizody (14)
1999 The Hoop Life (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky