foto

Lamman Rucker

  • nar. 6.10.1971 (49 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cooking Up Christmas (TV film)
The Sin Choice
2018 No More Mr Nice Guy
Sinners Wanted
2016 Service to Man
2015 Love Won't Let Me Wait
The Man in 3B
2014 Black Coffee
First Impression
Where's the Love? (TV film)
2012 Sugar Mommas (TV film)
The Undershepherd
2011 The Bachelor Party
2010 N-Secure
Why Did I Get Married Too?
2009 The Greatest Song
2008 Ball Don't Lie
Meet the Browns
2007 I'm Through with White Girls
Proč jsem se jen ženil
2003 Making Revolution
1998 The Temptations (TV film)
1992 Jacksons: An American Dream, The (TV film)

TV seriály

2020 Terror Lake Drive (TV seriál)
Greenleaf (TV seriál)
Behold (S05E08)
The Seventh Day (S05E07)
The Sixth Day (S05E06)
další epizody (8)
2019 Greenleaf (TV seriál)
Vděčnost (S04E10)
Boží spravedlnost (S04E09)
Překvapení! (S04E08)
další epizody (10)
2018 Greenleaf (TV seriál)
Nový život (S03E13)
Den zúčtování (S03E12)
Konec je blízko (S03E11)
další epizody (13)
2017 Greenleaf (TV seriál)
Perla (S02E16)
Po dvojicích (S02E15)
Otcova vůle (S02E14)
další epizody (16)
2016 Greenleaf (TV seriál)
Co tu děláš? (S01E13)
Veni, Vidi, Vici (S01E12)
Lidi jako stromy chodí (S01E11)
další epizody (13)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
Blood Relations (E08)
Take Life Now (E07)
South of the Border (E06)
další epizody (8)
2013 Save Me (TV seriál)
2011 Single Ladies (TV seriál)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek (TV seriál)
The Sixth Man (S15E16)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 Half & Half (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2014 Bleaching Black Culture

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky