foto

Martin Ambrosch

  • nar. 25.4.1964 (55 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Wiener Blut (TV film)
2017 Peklo - Inferno
2015 Das Dorf des Schweigens (TV film)
2014 Sarajevo 1914 (TV film)
Temné údolí
2013 Místo činu: Spálené naděje (TV film)
2012 Místo činu: Kontejner smrti (TV film)
2005 Spiele Leben
2003 Kaltfront
1996 Stille Wasser

TV seriály

2019 Spuren des Bösen (TV seriál)
Sehnsucht (E08)
2018 Spuren des Bösen (TV seriál)
Wut (E07)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Begierde (E06)
2015 Spuren des Bösen (TV seriál)
Liebe (E05)
2014 Spuren des Bösen (TV seriál)
Schande (E04)
2013 Spuren des Bösen (TV seriál)
Zauberberg (E03)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Schlawiner (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky