foto

Katharina Schenk

  • nar. 1974
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Konec lží (TV film)
2010 Zkouška odvahy (TV film)
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2006 Der Liebeswunsch
2001 Edelweiss (TV film)

TV seriály

2013 Janus (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Veränderungen (E13)
Lernprozesse (E12)
Vertrauenssache (E11)
další epizody (13)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Angelika Schnell (S03E10)
Klaus Karner (S03E08)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Victor Zacharias (S02E08)
Simon Koller (S02E07)
Nico Hartmann (S02E06)
další epizody (8)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Překážky lásky (E11)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Graziella Bracci (S01E10)
Laszlo Urban (S01E09)
Ben Bogner (S01E08)
další epizody (9)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky