foto

Tamara Rohloff

  • nar. 1962
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Tajemství rodu Nordquistů (TV film)
2014 Antlitz des Bösen
2012 Und alle haben geschwiegen (TV film)
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
2000 Jugendsünde (TV film)
Muži k pronajmutí (TV film)
Paul Is Dead
1999 Hodina lva (TV film)
Mann steht auf, Ein (TV film)
Nicht ohne meine Eltern (TV film)
Případ osamělých boháčů (TV film)
1998 Mann fällt nicht vom Himmel, Ein (TV film)
1997 Bella Block - Geldgier (TV film)
1993 Der Showmaster (TV film)
1991 Mrs. Harris und der Heiratsschwindler (TV film)
1990 Kartoffeln mit Stippe (TV film)
1986 Meier
1985 Suche Familie - zahle bar (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Auge um Auge (S02E12)
Schmutzige Wäsche (S02E11)
Lost & Found (S02E10)
další epizody (13)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Gott ist tot (S01E09)
Ein Quäntchen Trost (S01E08)
Der Taufschein (S01E07)
další epizody (8)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Der Nelkenkönig (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Felix und 2x Kuckuck (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1988 Fest im Sattel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
Weiberwirtschaft (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace