foto

Gunter Friedrich

  • nar. 1.8.1938 (82 let)
    Zwickau, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1989 Brüder, nicht schießen! (TV film)
1986 Weihnachtsgeschichten (TV film)
1979 Blesky nad Mexikem
Katův bratr
1975 Das unsichtbare Visier - Das Rätsel des Fjords (TV film)
1970 Der Panzerkommandant (TV film)
1969 Sehnsucht nach Sabine (TV film)
1965 Abgelegt unter M (TV film)
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
1964 Tag für Tag (TV film)

TV seriály

1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein Kartenhaus (E92)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Sprungdeckeluhr, Die
1979 Ich - Dann eine Weile nichts (TV film)

TV seriály

1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das Biest (E102)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky