foto

Christian Pfannenschmidt

  • nar. 1953
    Hamburk, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Meine Mutter spielt verrückt (TV film)
2018 Meine Mutter ist unmöglich (TV film)
2013 Ach, ten můj šéf! 3 (TV film)
2012 Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
2011 Ach, ten můj šéf! 2 (TV film)
Liebe und Tod auf Java (TV film)
Mandy will ans Meer (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
2009 30 Karat Liebe (TV film)
Ach, ten můj šéf! (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Falsches Spiel (TV film)
2008 Willkommen zuhause (TV film)
2007 Africká romance (TV film)
2004 Die Albertis (TV film)
2002 Jezero s lekníny (TV film)
2000 Marlene
1998 Wiedersehen in Palma (TV film)
Zur Zeit zu zweit (TV film)

TV seriály

2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Falsches Spiel (S04E10)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Zivilcourage (S03E02)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Auge um Auge (S02E12)
Schlechte Nachrichten (S02E09)
Versteckte Wahrheiten (S02E07)
další epizody (7)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Schwerer Verlust (S01E05)
Love-Storys (S01E04)
Wunder (S01E03)
další epizody (5)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
2000 Hotel Elfie (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace