foto

Wilfried Dziallas

  • nar. 8.5.1944 (76 let)
    Hamburk, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ostfriesisch für Anfänger
2012 Kosmáček (TV film)
2010 Bavorské pralinky (TV film)
2009 Dorfpunks
Ein Dorf schweigt (TV film)
2008 Im Gehege (TV film)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
Der Falsche Tod (TV film)
2006 Der Seehund von Sanderoog (TV film)
Kühe lächeln mit den Augen
Místo činu: Černé srdce (TV film)
2005 Alinin sen (TV film)
Das Zimmermädchen (TV film)
Noch einmal lieben (TV film)
Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)
2003 Der Fall Gehring (TV film)
Liegen lernen
2002 Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
2001 Ein Mörderischer Plan (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Frau des Fleischers (TV film)
2000 Am Ende siegt die Liebe (TV film)
Herr im Haus
Stundenhotel
Zoom - It's Always About Getting Closer
1998 Alles wird gut
Der Campus
Metzger, Die (TV film)
Schlange auf dem Altar (TV film)
Wiedersehen in Palma (TV film)
1997 Freier Fall (TV film)
1996 Alles außer Mord - Das blonde Gift (TV film)
Männerpension
Po nás potopa (TV film)
Schlag 12 (TV film)
1995 Alles außer Mord - Marion Nr. 5 (TV film)
Tatort - Der König kehrt zurück (TV film)
1994 Alles außer Mord - Die Frau ohne Gesicht (TV film)
Unschuldsengel (TV film)
1993 Bombe tickt, Die (TV film)
1992 Einer zahlt immer (TV film)
1989 Sturzflug

TV seriály

2018 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Comfort Lingerie (S02E03)
Der Beautykanal (S02E02)
Der Hochzeitstag (S02E01)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
In Versuchung (S15E16)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Alles oder nichts (S04E12)
Alle gegen Einen (S04E11)
Falsches Spiel (S04E10)
další epizody (12)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Wink Gottes (S03E11)
Die Anleitung (S03E10)
Spiel des Lebens (S03E09)
další epizody (11)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Auge um Auge (S02E12)
Schmutzige Wäsche (S02E11)
Lost & Found (S02E10)
další epizody (13)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Gott ist tot (S01E09)
Ein Quäntchen Trost (S01E08)
Der Taufschein (S01E07)
další epizody (9)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schwere Stunden (S15E37)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Divočáci (S02E10)
Včelí bodnutí (S02E09)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Abgestempelt (S01E11)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Auf und davon (S07E05)
Bella Block (TV seriál)
Vorsehung (E28)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Für immer (S10E10)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Einmal Prinz zu sein (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Hallo, Schwester! (S04E02)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Einfach Klasse! (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe sieht rot (E02)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

2007 Ohnsorg Theater - Frühstück bei Kellermanns (divadelní záznam)
2005 Ohnsorg Theater - Pension Schöller (divadelní záznam)
2004 Ohnsorg Theater - Der wahre Jakob (divadelní záznam)
1999 Ohnsorg Theater - Bett und Frühstück (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Ein Hansen zuviel (divadelní záznam)
1996 Ohnsorg Theater - Unsere Mutter wird ’ne Diva (divadelní záznam)
1995 Ohnsorg Theater - Herzklabastern (divadelní záznam)
1993 Ohnsorg Theater - Manda Voss wird 106 (divadelní záznam)
1992 Ohnsorg Theater - Der rote Unterrock (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Pension Sünnenschein (divadelní záznam)
1990 Ohnsorg Theater - Die spanische Fliege (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Großwildjagd

Divadelní záznam

2000 Ohnsorg Theater - Morgen wird alles anders (divadelní záznam)
1994 Ohnsorg Theater - Großwildjagd (divadelní záznam)
1993 Ohnsorg Theater - Kleine Leute, große Gauner (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2004 Ohnsorg Theater - Das Geld liegt auf der Bank (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der wahre Jakob (divadelní záznam)
2003 Ohnsorg Theater - Ein Fall fürs Himmelbett (divadelní záznam)
2000 Ohnsorg Theater - Blütenzauber (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Morgen wird alles anders (divadelní záznam)
1997 Ohnsorg Theater - In Luv und Lee die Liebe (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Strandräuber (divadelní záznam)
1996 Ohnsorg Theater - Wenn man Meyer heißt (divadelní záznam)
1994 Ohnsorg Theater - Seine Majestät Gustav Krause (divadelní záznam)
1993 Ohnsorg Theater - Kleine Leute, große Gauner (divadelní záznam)
1992 Ohnsorg Theater - Der rote Unterrock (divadelní záznam)
1990 Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1988 Ohnsorg Theater - Familie Schlapphoff (divadelní záznam)
1987 Ohnsorg Theater - Kramer Kray (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Was rastet, das kostet (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky