foto

Jenna Ortega

  • nar. 27.9.2002 (17 let)
    Coachella Valley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Babysitter 2
2019 Wyrm
2018 Saving Flora
2015 After Words
2014 Láska s vůní sušenek (TV film)
Malí uličníci: Záchranná mise
The Massively Mixed-Up Middle School Mystery (TV film)
2013 Insidious 2
Iron Man 3

TV seriály

2019 TY (TV seriál)
Láska nebeská (S02E10)
P. I. Joe (S02E09)
Strach a hnus v Beverly Hills (S02E08)
další epizody (10)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Dreamcatcher (S03E11)
The Magic Within (S03E06)
Norberg Peace Prize (S03E05)
další epizody (4)
2018 Elena z Avaloru (TV seriál)
Snow Place Like Home (S02E19)
The Return of El Capitan (S02E17)
Song of the Sirenas (S02E15)
další epizody (7)
Život uprostřed (TV seriál)
Stuck in Harley's Quinceañera (S03E20)
Stuck in a Fake Out (S03E19)
Stuck in Dad's Birthday (S03E18)
další epizody (20)
2017 Elena z Avaloru (TV seriál)
A Spy in the Palace (S02E05)
Three Jaquins and a Princess (S02E04)
The Curse of El Guapo (S02E03)
další epizody (9)
Život uprostřed (TV seriál)
Stuck in the Diaz Awards (S02E20)
Stuck in the Babysitting Nightmare (S02E19)
Stuck with a Hook, Line and Sinker (S02E18)
další epizody (20)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
Chapter Sixty-Five (S04E01)
další epizody (4)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Navidad (S01E12)
Elena a tajemství Avaloru (S01E11)
The Scepter of Light (S01E10)
další epizody (9)
Život uprostřed (TV seriál)
Stuck in the Diaz of Our Lives (S01E17)
Stuck in the Quinceañera (S01E16)
Stuck Without a Ride (S01E15)
další epizody (17)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty-Seven (S03E03)
Chapter Forty-Five (S03E01)
2015 Richie Rich (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
Chapter Twenty-Six (S02E04)
Chapter Twenty-Four (S02E02)
další epizody (12)
2014 Mizera (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Five (S01E05)
další epizody (6)
Za zdí zahrady (TV seriál)
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
2012 Rob (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Unspoken (S09E04)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky