foto

Don Galloway

  • nar. 27.7.1937
    Brooksville, Kentucky, USA
  • zem. 8.1.2009 (71 let)
    Reno, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Zkurvená generace
1994 Clifford
1993 Return of Ironside, The (TV film)
1992 Správná volba
1990 Perry Mason: Případ umíněné dcery (TV film)
Rock Hudson (TV film)
1989 Velká výzva
1988 Perry Mason: Případ pomstěného esa (TV film)
Spojení dvou měsíců
1984 Rearview Mirror (TV film)
1983 Velké rozčarování
1982 Satan's Mistress
1980 Condominium (TV film)
1978 Once Upon a Starry Night (TV film)
Ski Lift to Death (TV film)
1977 Krásky a zločin (TV film)
1976 Riding with Death (TV film)
1975 You Lie So Deep, My Love (TV film)
1973 Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
1972 Lieutenant Schuster's Wife (TV film)
1968 Split Second to an Epitaph (TV film) - a.z.
Tenkrát na Západě
1967 Gunfight in Abilene
Ironside (TV film)
Krutá noc
The Ride to Hangman's Tree
1966 Záchrana vzácného plemene

TV seriály

1991 MacGyver (TV seriál)
Posedlost (S07E03)
1989 Live-In (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Bratrstvo zlodějů (S04E10)
1988 V žáru noci (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Víkendové sny (S03E19)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
E/R (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Bílý ptáček (S01E18)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Murder Between Friends (S01E07)
Hizzonner (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Yes Sir, That's My Baby (S01E18)
1978 Dallas (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Outsiders, The (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Tom, Dick and Mary (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1967 Ironside (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1986 Star's Table (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky