foto

Richard O'Brien

  • nar. 14.7.1917
    Fargo, North Dakota, USA
  • zem. 29.3.1983 (65 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 The Kids Who Knew Too Much (TV film)
Top of the Hill (TV film)
1979 Golden Gate Murders, The (TV film)
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Nebe může počkat
Two-Five, The (TV film)
1977 High Velocity
Hledání pana Goodbara
The Pack
1976 Moving Violation
The Shaggy D.A.
Únos naruby
1975 Art of Crime, The (TV film)
Returning Home (TV film)
1973 Nightmare Honeymoon
Thief Who Came to Dinner, The
1972 Jezdci rodea
Loners, The
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
Dead Men Tell No Tales (TV film)
Incident in San Francisco (TV film)
Kmen Andromeda
1970 Útržky snů
1968 Madigan
1967 Krutá noc
1966 Chamber of Horrors
1964 A Tiger Walks

TV seriály

1981 Bret Maverick (TV seriál)
1979 Detective School (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace