foto

Jan Merlin

  • nar. 3.4.1925 (93 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Ztracené dítě (TV film)
1990 A Země udeřila (TV film)
Falešná identita
Pohřben zaživa (TV film)
1989 Nowhere to Run
Silk 2
Time Trackers
1988 Píseň pro Davida
1986 Gladiátor (TV film)
1985 Covenant (TV film)
1982 Aliens From Another Planet (TV film) - a.z.
1975 Hindenburg
Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley (TV film)
1973 I Escaped from Devil's Island
The Slams
Twilight People, The
1969 Seber prachy a zmiz
Strategy of Terror
1967 Masakr na svatého Valentýna
1966 The Oscar
1964 Guns of Diablo
1963 Gunfight at Comanche Creek
Seznam Adriana Messengera
1960 Hell Bent for Leather
1958 Cole Younger, Gunfighter
1957 Woman and the Hunter, The
1956 A Day of Fury
A Strange Adventure
Screaming Eagles
The Peacemaker
1955 Big House, U.S.A.
Illegal
Running Wild
Six Bridges to Cross

TV seriály

1988 Paradise (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
West Point (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Tom Corbett, Space Cadet (TV seriál)

Dokumentární

2010 Holky s mačetami útočí!

Scenáristická filmografie

TV seriály

1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace