foto

Péter Gothár

  • nar. 28.8.1947 (73 let)
    Pécs, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 Hét kis véletlen
2011 Hangyatérkép (TV film)
2008 Tanúvallomás (TV film)
2005 Milota
2003 Maďarská krása
2001 Pas
2000 A leghidegebb éjszaka (TV film)
1997 Jancsi és Juliska
1996 Vaska Nechměviset
1995 Pobočka
1993 Alfa (TV film)
1991 Melodráma
1988 Pravá Amerika
1986 Idő van
1985 Hermelin (TV film)
1982 A tökfilkó (TV film)
Čas se zastaví
1981 Csere (TV film)
1979 Ajándék ez a nap
Imre (TV film)
1978 Baleset (TV film)
1977 Felsö-Ausztria (TV film)
Vujicsics Tihamér (TV film)
Égi csikón léptet a nyár... (TV film)
1976 Rendörség (TV film)

Dokumentární

1999 Akasztottak

Divadelní záznam

1984 A revizor (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Hangyatérkép (TV film)
2003 Maďarská krása
2001 Pas
2000 A leghidegebb éjszaka (TV film)
1996 Vaska Nechměviset
1993 Alfa (TV film)
1991 Melodráma
1988 Pravá Amerika
1986 Idő van
1982 Čas se zastaví
1981 Csere (TV film)
1979 Ajándék ez a nap
1977 ...hogy magának milyen mosolya van! (TV film)

Scénografická filmografie

Filmy

2001 Pas

Divadelní záznam

1984 A revizor (divadelní záznam)