foto

Péter Gothár

  • nar. 28.8.1947 (72 let)
    Pécs, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2011 Hangyatérkép (TV film)
2008 Tanúvallomás (TV film)
2005 Milota
2003 Maďarská krása
2001 Paszport
2000 A leghidegebb éjszaka (TV film)
1997 Jancsi és Juliska
1996 Vaska Nechměviset
1995 Pobočka
1991 Melodráma
1988 Pravá Amerika
1986 Idő van
1985 Hermelin (TV film)
1984 A revizor (divadelní záznam)
1982 A tökfilkó (TV film)
Čas se zastaví
1981 Csere (TV film)
1979 Ajándék ez a nap
Imre (TV film)
1978 Baleset (TV film)
1977 Felsö-Ausztria (TV film)
Vujicsics Tihamér (TV film)
1976 Rendörség (TV film)
Rendörség (TV film)
Égi csikón léptet a nyár (TV film)

Dokumentární

1999 Akasztottak

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Hangyatérkép (TV film)
2003 Maďarská krása
2000 A leghidegebb éjszaka (TV film)
1991 Melodráma
1986 Idő van
1982 Čas se zastaví
1981 Csere (TV film)
1979 Ajándék ez a nap
1977 ...hogy magának milyen mosolya van! (TV film)

Scénografická filmografie

Filmy

1984 A revizor (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky