foto

Judith Sehrbrock

  • nar. 8.2.1973 (46 let)
    Freiburg, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Ranger - Paradies Heimat: Wolfsspuren (TV film)
2017 Tatort - Mord Ex Machina (TV film)
2015 Jako motýl (studentský film)
2014 Unter Anklage: Der Fall Harry Wörz (TV film)
2006 Open

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzockt (S18E22)
Tief im Herzen (S18E21)
Ranya (S18E20)
další epizody (6)
2018 Tatverdacht - Team Frankfurt ermittelt (TV seriál)
Gejagt (E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die falsche Muse (S18E14)
Die Intrige (S18E12)
Goldkind (S18E11)
další epizody (5)
2017 Beutolomäus und der wahre Weihnachtsmann (TV seriál)
Der schönste Tag des Jahres (E24)
In der Falle (E16)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das genetische Limit (S17E04)
Dienstschluss (S17E02)
Ein Fall für Rettig (S16E21)
další epizody (5)
2016 Chekhov on the Road (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Undercover (1) (S16E03)
Beste Freundin (S16E02)
Linie 131 (S15E16)
další epizody (4)
2015 Armans Geheimnis (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelmord (S15E12)
Der dunkle Feind (S15E11)
Erlösung (S15E08)
další epizody (5)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Zeuge (S14E10)
Mister Green (S14E05)
Besessen (S14E03)
další epizody (5)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Haus am See (S12E12)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Filmriss (S12E02)
Auge um Auge (S11E20)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
Gefangen (1:2) (S10E25)
další epizody (4)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky