foto

Judith Sehrbrock

  • nar. 8.2.1973 (48 let)
    Freiburg, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jako motýl (studentský film)
2014 Unter Anklage: Der Fall Harry Wörz (TV film)
2006 Open

TV seriály

2020 Policie Hamburk (TV seriál)
Immer am Limit (S14E21)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Geschwister (S19E12)
2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lebenslügen (S19E13)
Zur goldenen Jutta (S19E07)
Die Königin vom Schwanenteich (S19E06)
další epizody (10)
2018 Der Ranger - Paradies Heimat (TV seriál)
Wolfsspuren (E01)
Tatverdacht - Team Frankfurt ermittelt (TV seriál)
Gejagt (E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Für die Tonne (S15E29)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die falsche Muse (S18E14)
Die Intrige (S18E12)
Goldkind (S18E11)
další epizody (5)
Místo činu (TV seriál)
Mord Ex Machina (S49E01)
2017 Beutolomäus und der wahre Weihnachtsmann (TV seriál)
Der schönste Tag des Jahres (E24)
In der Falle (E16)
Policie Hamburk (TV seriál)
Nový začátek (S12E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das genetische Limit (S17E04)
Dienstschluss (S17E02)
Ein Fall für Rettig (S16E21)
další epizody (5)
2016 Chekhov on the Road (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Undercover (1) (S16E03)
Beste Freundin (S16E02)
Linie 131 (S15E16)
další epizody (4)
2015 Armans Geheimnis (TV seriál)
Das Herz (S01E13)
Der Stern (S01E12)
Gefangen (S01E11)
další epizody (13)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelmord (S15E12)
Der dunkle Feind (S15E11)
Erlösung (S15E08)
další epizody (5)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Zeuge (S14E10)
Mister Green (S14E05)
Besessen (S14E03)
další epizody (5)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Haus am See (S12E12)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Filmriss (S12E02)
Auge um Auge (S11E20)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Neandertal ist überall (S09E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
Gefangen (1:2) (S10E25)
další epizody (4)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky