foto

Nadine Brandt

  • nar. 17.12.1975 (43 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Catering (studentský film)
2000 Lava

TV seriály

2011 Poslední polda (TV seriál)
Vražda na dálku (S02E01)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2004 Tramitz & Friends (TV seriál)
2003 Beze slov (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)
1992 Familien-Duell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace