foto

Millard Lampell

  • nar. 23.1.1919
    Paterson, New Jersey, USA
  • zem. 3.10.1997 (78 let)
    Ashburn, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Zeď (TV film) - scénář, divadelní hra
1979 Vlak naděje (TV film)
1971 Orel v kleci
1967 Do Not Fold, Staple, Spindle, or Mutilate
1966 Idol, The
1965 Eagle in a Cage (TV film)
1963 Oro per i Cesari
1962 Útěk z Východního Berlína
1959 Schůzka naslepo
1951 Saturday's Hero
1950 This Charming Couple

TV seriály

1978 Wheels (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)

Dokumentární

1964 The Inheritance

Spisovatelská filmografie

Filmy

1951 Saturday's Hero - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

1976 Hollywood on Trial

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky