foto

Frank Harvey

  • nar. 11.8.1912
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.11.1981 (69 let)
    Ottery St. Mary, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Po jarmarku (TV film) - divadelní hra
1963 Heavens Above!
1961 An einem Freitag um halb zwölf
No My Darling Daughter
1959 I'm All Right Jack
Nahoře a dole
Nebezpečí mezi námi
The 39 Steps
1957 Bratři mezi paragrafy
1956 Vojínův postup
1954 Seagulls Over Sorrento
1952 The Long Memory
1950 Seven Days to Noon
1949 Portrait from Life
1948 Elizabeth of Ladymead - divadelní hra
My Brother's Keeper
1947 Things Happen at Night - divadelní hra
1940 Saloon Bar - divadelní hra

TV seriály

1966 Teatro de siempre (TV seriál) - divadelní hra
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky