foto

Keith Behrman

  • nar. 1.4.1963 (56 let)
    Shaunavon, Saskatchewan, Kanada

Biografie

Scenárista a režisér z Kanady. Studoval výtvarné umění na Simon Fraser University, poté film v Canadian Film Centre. Režíroval krátké snímky Thomas (1994), Bílý mrak, modrá hora (White Cloud, Blue Mountain, 1997) a Ernest (2000). S mezinárodním úspěchem se uvedl celovečerním dramatickým debutem Květiny a granáty (2002). Natáčí také TV seriály a dokumenty.

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2018 Malé velké lži
2002 Květiny a granáty
2000 Ernest

TV seriály

2005 Godiva's (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

TV pořady

2008 Prokoukne to? (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky