foto

John Hawkesworth

  • nar. 7.12.1920
    Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.9.2003 (82 let)
    Leicester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Mrs. 'arris Goes to Paris (TV film)
1988 Pes baskervillský (TV film)
1982 Tale of Beatrix Potter, The (TV film)
1959 Korunní svědek

TV seriály

2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Chelworth (TV seriál)
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Osamělá cyklistka (S01E04)
Tančící figurky (S01E02)
Skandál v Čechách (S01E01)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Flame Trees of Thika, The (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1972 In for a Penny (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 Elusive Pimpernel, The (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Late Night Horror (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)

Dokumentární

1955 Rowlandson's England

Režijní filmografie

Dokumentární

1955 Rowlandson's England

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace