foto

Gyula Gózon

  • nar. 13.3.1885
    Érsekújvár, Rakousko-Uhersko
  • zem. 8.10.1972 (87 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Muzsikál a mozi 'Férficsillagok' (TV film) - a.z.
Muzsikál a mozi 'Zenés filmek' (TV film) - a.z.
1967 Aranysárkány
1965 Muži a boj I
1964 Skřivánek
Új Gilgames
1962 Amíg holnap lesz
Felmegyek a miniszterhez
Poslední večeře
Zmoklá neděle
1961 Babí léto
Pušky a holubi
1960 Směr Budapešť
1959 Hranice na dosah ruky
Tegnap
1957 A csodacsatár
Gerolsteini kaland
1955 Zvláštní znamení žádné
1954 Fel a fejjel
Já a můj dědeček
Příbuzní
Zrození Menyhérta Simona
1953 Bouchni do stolu
Den hněvu
Dobrý příklad
Panika
1952 Civil na hřišti
Křest ohněm
1951 Paní Déryová
Podivné manželství
Čest a sláva
1950 S písní je život krásný
1949 Janika
1947 Könnyű múzsa
1946 Aranyóra
Hazugság nélkül
Mesél a film
1945 A tanítónö
1940 A szerelem nem szégyen
Erdélyi kastély
Erzsébet királyné
Rózsafabot
Sarajevo
Semmelweis
1939 Gyimesi vadvirág
János vitéz
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
A hölgy egy kissé bogaras
Az ember néha téved
Borcsa Amerikában
Magdát kicsapják
Péntek Rézi
Tizenhárom kislány mosolyog az égre
1937 A titokzatos idegen
Az én lányom nem olyan
Egy lány elindul
Mária nővér
Pusztai szél
Segítség, örököltem!
1936 Három sárkány
Lovagias ügy
Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Zivatar Kemenespusztán
1935 A csúnya lány
A királyné huszárja
Budai cukrászda
Ez a villa eladó
Iglói diákok
Köszönöm, hogy elgázolt
Szerelmi álmok
Édes mostoha
1934 Az új rokon
Egy éj Velencében
Emmy
Ida regénye
Lila akác
Meseautó
Mindent a nöért!
Márciusi mese
Špatný konec vše napraví
1933 Manévry lásky
Pardon, tévedtem!
1932 Csókolj meg, édes!
Marie, propuštěná z morálních důvodů
1931 A kék bálvány
A szép Pongrátzné krinolinja
Hyppolit a lakáj
1916 Lopov kao detektiv

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace