foto

Carina Barone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Siméon
1991 A Star for Two
1990 Pokojská (TV film)
Sladká pomsta
1987 Amour selon Jeanne, L'
Pěstuj si pravačku
1986 Music Hall (TV film)
1982 Antonieta
Morte vivante, La
1981 Les Bidasses aux grandes manoeuvres
1980 Filles de madame Claude, Les
1979 Odvahu a nohy na ramena
1978 Hombre objeto
1976 Attention les yeux
Záletník

TV seriály

1992 Runaway Bay (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Roi Mystère, Le (TV seriál)
1990 Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
1986 Demain l'amour (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Auf Achse (TV seriál)
Histoires étranges (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky