foto

Razia Israeli

  • nar. Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Alice
Vyplnit prázdnotu
2006 Bekarov, Yikre Lekha Mashehu Tov
2004 Tahara
1994 Sen o nevinnosti
1993 Schindlerův seznam

TV seriály

2013 Shtisel (TV seriál)
1997 Merhav Yarkon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace