Reklama

Reklama

Giulio Berruti

Giulio Berruti

nar. 27.09.1984 (39 let)
Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Po získání vědeckého maturitního diplomu a profesního diplomu zubního technika se zapsal na římskou univerzitu Tor Vergata a v roce 2010 absolvoval stomatologii a zubní protézu. Následně se specializoval na ortodoncii, které dosáhl v roce 2015.

Jako herec začíná od malých rolí, hraje roli Roberta ve filmu Melissa P. (2005), režie Luca Guadagnino. Později přišel s portrétem ve filmu Scrivilo sui muri s Primo Reggiani a Cristiana Capotondi. V roce 2006 hrál roli Thomase v televizních minisériích Černá šipka.

Známost a úspěch však přišly v roce 2007 díky seriálu Dcera Elisa - Návrat do Rivombrosa, režie Stefana Allevy, na Canale 5, kde hraje roli protagonisty, markýze Andrea Van Necker.

V roce 2016 byl jedním z protagonistů jak ve Svatcích, tak v dalších seriálech v roli okouzlujícího šéfkuchaře Rocca Borgii a v týmu proti mafii – Návrat šéfa, kde hrál roli Carla Nigro, nového viceprezidenta Duomo a stal se protagonistou, nahrazující Marco Bocci. O dva roky později, v roce 2018, Berruti opět vyniká díky vítězství talentové show Dance Dance Dance spolu s herečkou Cristinou Marino.

V roce 2019 se Berruti připojil k obsazení filmu Gabriel's Inferno, filmové adaptace založené na první knize homonymní trilogie, kterou napsal Sylvain Reynard. Herec hrál roli hrdiny, profesora Gabriel Emersona. Film byl produkován tehdy novou americkou platformou Passionflix.

Doominika "Dominikabel" Belhaj

Ovládací panel

Reklama

Reklama