foto

Georgij Marišin

  • nar. 8.2.1975 (45 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šag v bezdnu (TV film)
2018 Vsja naša naděžda
2017 Opasnyj kruiz (TV film)
2008 Mjortvyje duši
2004 Ragin

TV seriály

2019 Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Nočnaja babočka (S01E06)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Dněvnik ubijcy (E39)
Umri včera (E38)
Veďma (E36)
další epizody (18)
Melnik (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Virtualnyje děňgi (E07)
další epizody (8)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Bez oružija (S01E01)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
2014 Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Lož vo spasenije (E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šakaly (S14E02)
2013 Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Plan "B" (S01E03)
Potěrja (S01E02)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Svoja sredi čužich (S01E13)
Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Zlosť (S03E06)
Doznavatěl (TV seriál)
Semja (S02E31)
2012 Gruz (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Pravoje dělo (S01E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň učitělja (S12E13)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Glavnaja žertva (E12)
Oborotni (E11)
Litějnyj (TV seriál)
Opravdannyj risk (S06E16)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť dlja služebnogo polzovanija (S09E02)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zolotoje Dělo (S04E27)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na glubině (S04E28)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Ochota na tajpana (S01E22)
Vyzov (TV seriál)
Sem synovej Nga (S03E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pervaja ljubov (S09E20)
2006 Sekretnyje poručenija (TV seriál)
Labirinty razuma (TV seriál)
Naslednica (E16)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Princessa i niščij (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Vygodnyj ženich (S06E07)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)
2003 Mangust (TV seriál)
Ostorožno, gololed! (S01E11)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Naslednica (S05E11)

Dokumentární

2011 Sota ja raha (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky