foto

Natalie Spinell

  • nar. 18.7.1982 (38 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Píp a letadélko
Život v utajení (TV film)
2014 Short Trip
2008 Höhere Gewalt (studentský film)
2007 Polizeiruf 110 - Jenseits (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Mit anderen Augen (TV film)
2005 90 dní bez sexu (TV film)
Neun
Polizeiruf 110 - Die Prüfung (TV film)
2003 Eiskalte Freunde (TV film)
Láska, láska, láska (TV film)
Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen (TV film)
2001 Leo und Claire
Polizeiruf 110 - Fluch der guten Tat (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
Prokletí posedlosti (TV film)
2000 Der Letzte Sommer (TV film)
Einmal Himmel und retour (TV film)
Schule
1999 SOS Barracuda: Ruleta se smrtí (TV film)
1998 Miláčku, nezapomeň si ponožky! (TV film)
1997 Porträt eines Richters (TV film)
1996 Schwurgericht - Ein Kind war Zeuge (TV film)

TV seriály

2018 Servus Baby (TV seriál)
Himmel (S01E03)
2013 Lerchenberg (TV seriál)
Ein Fall für zwei (S01E02)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Ludwigshafen - Záchvat násilí (S01E488)
1999 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Temná a světlá stránka (S01E416)
Kinder der Gewalt (S01E411)
1998 Siska (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1997 Katrin ist die Beste (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Wertstoff (studentský film)

Divadelní záznam

2008 Der Komödienstadel - Weiberwallfahrt (divadelní záznam)
2007 Der Komödienstadel - Links Rechts Gradaus (divadelní záznam)
2006 Der Komödienstadel - Der Prämienstier (divadelní záznam)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Servus Baby (TV seriál)
Panisch (S01E04)
Himmel (S01E03)
Manisch (S01E02)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Servus Baby (TV seriál)
Panisch (S01E04)
Himmel (S01E03)
Manisch (S01E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky