foto

Lion Feuchtwanger

  • nar. 7.7.1884
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 21.12.1958 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2010 Žid Süss - Film bez svědomí - kniha
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film) - kniha
1982 Vyhnanství (TV film) - kniha
Šimona (TV film) - kniha
1971 Goya - kniha
1970 Falošný Nero (TV film) - kniha
1969 Buřič Jejího Veličenstva (TV film) - kniha
1968 A hamis Néró (TV film) - kniha
1964 Vdova Capetová (TV film) - kniha
1961 Vyhnanství (TV film) - kniha
1940 Žid Süss - kniha
1939 Semja Oppengejm - kniha
1934 Jew Süss - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Die Witwe Capet (TV film) - divadelní hra
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace