foto

Olaf Müller

  • nar. 1944
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Bezaubernde Marie (TV film)
2006 Maria am Wasser
2005 Die Schönsten Jahre (TV film)
2004 Zkušební táta (TV film)
2002 Brüder (TV film)
Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Ein Sack voll Geld (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Unsichtbare Fährten (TV film)

TV seriály

2003 Otec Braun (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace