foto

Rosemarie Deibel

  • nar. 1936
    Výmar, Thüringen, Německá říše
  • zem. 17.7.2012
    Výmar, Thüringen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lenz (TV film)
2008 Zwischen Licht und Schatten
2005 Die Schönsten Jahre (TV film)
2003 Holíci (TV film)
Schultzeho chytlo blues
1991 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
1975 Am Ende der Welt

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace