foto

Ronald Radd

  • nar. 22.1.1929
    Ryhope, Sunderland, County Durham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.4.1976 (47 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Galileo
Operace "Daybreak"
Točité schodiště
1974 If There Weren't Any Blacks You'd Have to Invent Them (TV film)
1973 Divorce His - Divorce Hers (TV film)
Urážka
1970 The Kremlin Letter
1969 Can Hieronymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?
1968 The Sea Gull
1967 Dvojník
Mister Ten Per Cent
1966 Where the Spies Are
1965 Up Jumped a Swagman
1963 Hrdina malého světa
1960 Tempest, The (TV film)
The Iceman Cometh (TV film)
1958 The Camp on Blood Island
1957 Ordeal by Fire (TV film)
1955 Simon and Laura

TV seriály

1976 Red Letter Day (TV seriál)
The Prince and the Pauper (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1974 Stars Look Down, The (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Dustbinmen, The (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Návštěva v archivu (E19)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
Checkmate (E09)
1966 Vendetta (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Contract to Kill (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Disappearance of Lady Frances Carfax (S01E13)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Shari Lewis Show, The (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Treasure Island (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 BBC Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky