foto

Georges Carmier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Interdit au public (TV film)
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
1983 Le Grand carnaval
Partička
1981 Antoine et Julie (TV film)
1980 Brigade mondaine: Vaudou aux Caraïbes
Noeud de vipères, Le (TV film)
1979 Les Grandes conjurations: Le coup d'état du 2 décembre (TV film)
1973 Sourire vertical, Le
Violon de Vincent, Le (TV film)
1967 Asterix a Galové
1949 Interdit au public

TV seriály

1985 Châteauvallon (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
La Nuit du flingueur (E20)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace