foto

Paul Rieger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Paul
2004 Poids léger
Zdrhej o 106
2003 Adieu, L' (TV film)
2002 Secret de la belle de Mai, Le (TV film)
2000 La laïque (TV film)
1999 Asterix a Obelix
Tchyně
1994 Faussaires, Les
1992 À la vitesse d'un cheval au galop
1989 Un citoyen sans importance (TV film)
1983 Le nécessaire des filles de Louis XV (TV film)
Tante Blandine (TV film)
1981 La Ramandeuse (TV film)
Signé Furax
1980 Doktor Teyran (TV film)
Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
1978 Grâce, La (TV film)
Ne pleure pas
Vigne à Saint-Roman, La (TV film)
1977 Le Passe-muraille (TV film)
Prožít si své peklo
Vérité de Madame Langlois, La (TV film)
1976 Dracula a syn
1975 Deux mois d'un été (TV film)
Frontières (TV film)
Une vieille maîtresse (TV film)
1974 Amoureuse Joséphine (TV film)
La voleuse de Londres (TV film)
Madame Bovary (TV film)
Soudce a jeho kat (TV film)
1973 Héloïse et Abélard (TV film)
L'amour malgré toi (TV film)
On l'appelait Tamerlan (TV film)
Romain Kalbris (TV film)
1972 Comme avant, mieux qu'avant (TV film)
Mauprat (TV film)
Père Goriot, Le (TV film)
Tintin a jezero žraloků
Vie et la passion de Dodin-Bouffant, La (TV film)
1970 Lancelot du lac (TV film)
1969 Léonce et Léna (TV film)
Tintin a chrám Boha slunce
1968 Bouclage (TV film)
Béru et ces dames
Sarn (TV film)
1966 Sale temps pour les mouches
1964 Les hommes (TV film)
1962 Les trois Henry (TV film)
1961 Alerte au barrage
La caméra explore le temps: L'aventure de la duchesse de Berry (TV film)
1956 La Bande à Papa
1955 Une fille épatante

TV seriály

1994 Tout feu, tout femme (TV seriál)
1987 Le Gerfaut (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1980 Fortune des Rougon, La (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
Kick, Raoul, la moto, les jeunes et les autres (TV seriál)
1979 Journal, Le (TV seriál)
Île aux trente cercueils, L' (TV seriál)
1977 Désiré Lafarge (TV seriál)
Famille Cigale, La (TV seriál)
1976 Comme du bon pain (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Pain noir, Le (TV seriál)
1973 Karatekas and co (TV seriál)
Là-haut, les quatre saisons (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1968 Homme de l'ombre, L' (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)
La caméra explore le temps (TV seriál)

Dokumentární

1968 Les grandes espérances (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace