foto

Hans-Joachim Hildebrandt

  • nar. 27.9.1929 (91 let)
    Magdeburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Hannes (TV film)
Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
1987 Verzeihung, habe ich Sie geweckt? (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Ein Schritt zu weit (TV film)
1984 Těžká léta 1/2 (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Im Tal (TV film)
Polizeiruf 110 - Petra (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Auftrag per Post (TV film)
1980 Grenadier Wordelmann (TV film)
Polizeiruf 110 - In einer Sekunde (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Heidemarie Göbel (TV film)
Polizeiruf 110 - Walzerbahn (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - In Maske und Kostüm (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Alibi für eine Nacht (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Ein ungewöhnlicher Auftrag (TV film)
1975 Polizeiruf 110 - Das letzte Wochenende (TV film)
Polizeiruf 110 - Heiße Münzen (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Per Anhalter (TV film)
Smrt profesora (TV film)
1973 Jednou v noci (TV film)
Polizeiruf 110 - In der selben Nacht (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Ein bisschen Alibi (TV film)
1968 Tod im Preis inbegriffen (TV film)
1967 Šel sám (TV film)
1965 Heimbachs Gäste (TV film)
Schlafwagen Paris-München (TV film)
1963 Die Reise um die Erde in 80 Tagen (TV film)
Mord in Riverport (TV film)
1962 Das Stacheltier - Strafsache Egbert Nachbar
Eva und der neue Adam (TV film)
Sieben Tote suchen einen Mörder (TV film)
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)
Blaulicht - Brandnacht (TV film)
Blaulicht - Die Meute (TV film)
Blaulicht - Gardez! (TV film)
Filmmagazin Nr. 1, Das
1960 Blaulicht - Das perfekte Alibi (TV film)
Blaulicht - Der Kindermörder (TV film)
Blaulicht - Die Butterhexe (TV film)
Blaulicht - Ein gewisser Herr Hügi (TV film)
Blaulicht - Kippentütchen (TV film)
Blaulicht - Splitter (TV film)
Blaulicht - Waggon 27-14-44 G (TV film)
1959 Blaulicht - Das Mädchen aus Zelle 7 (TV film)
Blaulicht - Tunnel an der Grenze (TV film)
Blaulicht - Zweimal gestorben (TV film)
Zinker, Der (TV film)
1958 Versuchsreihe K7 (TV film)
1957 Die Ratten (TV film)
Gefährliche Kurve (TV film)
1956 Der letzte der Mohikaner (TV film)
1955 Der Prozess der Mary Dugan (TV film)

TV seriály

1991 Luv und Lee (TV seriál)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
Neumanns Geschichten (TV seriál)
1971 Nebezpečná cesta (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Dokumentární

1962 Filmmagazin Nr. 2 - Achtung 8x aufgeblendet

Divadelní záznam

1957 Der Sheriff (divadelní záznam)
Intrigen (divadelní záznam)
1955 Kaution (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Grenadier Wordelmann (TV film)
Polizeiruf 110 - In einer Sekunde (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - In der selben Nacht (TV film)
1967 Šel sám (TV film)
1962 Das Stacheltier - Strafsache Egbert Nachbar
1960 Blaulicht - Waggon 27-14-44 G (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1967 Šel sám (TV film)
1960 Blaulicht - Der Kindermörder (TV film)
1952 Kariéra v Paříži

Dokumentární

2010 Fernsehlieblinge (TV seriál)

Divadelní záznam

1966 Die Nacht zum Vierten (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky