foto

Ursula Gottwald

  • nar. 1968
    Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sauerkrautkoma
2015 Tchán (TV film)
2014 Almuth und Rita (TV film)
Polizeiruf 110 - Smoke on the Water (TV film)
Tatort - Das verkaufte Lächeln (TV film)
2013 Hattinger und die kalte Hand - Ein Chiemseekrimi (TV film)
2008 Einer bleibt sitzen (TV film)
Na lepom plavom Dunavu
Ohnmacht (TV film)
2006 Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
2003 Hledám impotentního muže
2002 Případy profesora Capellariho: Pouhá sebevražda (TV film)
2000 Der Kuß meiner Schwester (TV film)
Mein Bruder, der Idiot (TV film)
1999 Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
Útesy lásky (TV film)
1998 Wie eine Spinne im Netz (TV film)
1997 Trest života (TV film)
1996 Das Superweib
1967 Der Alte (TV film)

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2012 Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Schmidt & Schmitt - Wir ermitteln in jedem Fall (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Übers Ziel hinaus (S10E15)
2004 V údolí ticha (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Řád mravní čistoty (S11E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Salto kommunale (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Singles (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky