foto

Ludwig Dornauer

  • nar. 14.11.1953 (66 let)
    Fügen, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Teddybär - vyp.
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
Láska mezi starožitnostmi (TV film)
2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
2008 Místo činu: Žula (TV film)
2006 Freundschaft
2005 Ein Paradies für Tiere (TV film)
2004 Paradies in den Bergen (TV film)
2003 Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
1998 Alle für die Mafia (TV film)
Rennlauf (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
Wald, Der (TV film)
1996 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Schicksale (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 3 - Die Feuernacht (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 4 - Komplott (TV film)
1993 Die Piefke-Saga - Die Erfüllung (TV film)
1992 Undine
1990 Die Piefke-Saga - Das Geschäft (TV film)
Die Piefke-Saga - Der Skandal (TV film)
Die Piefke-Saga - Die Animation (TV film)
1989 Verkaufte Heimat - Teil 1 - Brennende Lieb (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 2 - Leb' wohl, du mein Südtirol (TV film)

TV seriály

2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Lena (E10)
Ein schlimmer Verdacht (E05)
Die Entscheidung (E01)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Der Schatz im Silbersee (E04)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Arthurs Rückkehr (S04E13)
Schotter (S04E12)
In Vino Veritas (S04E11)
další epizody (13)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Eine schwere Entscheidung (S03E13)
Ein neues Leben (S03E12)
Um das Leben (S03E11)
další epizody (12)
2001 Powder Park (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Neue Perspektiven (S02E13)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
Der Hormonskandal (S02E01)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Freiheit (S01E26)
Beugehaft (S01E25)
Abschiede (S01E24)
další epizody (14)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
HIV-Positiv (S01E03)
Klare Entscheidungen (S01E02)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda na Jelení hoře (S03E07)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky